joi, 21 martie 2013

Întârzieri mari. La noi ca pe marile aeroporturi.

Dragele mele, am primit pe bună dreptate o mică urechială de la prietena mea Alina Diana. Aka Adiana, NU AdRiana, ca să fim înţeleşi. De ce nu mai scriu pe blog? Nu că nu aş vrea, pentru că proiecte am o mie în cap. Ci pentru că am avut şi am foarte mult de muncă la serviciu. Şi pentru că am avut copil bolnav. Şi pentru că mă paşte o răceală, moment la care mulţumesc farmaciilor că au pe stoc măşti chirurgicale. Mereu m-au fascinat, trebuie să recunosc, şi acum că le văd şi utilitatea este şi mai fain!

Am pregătit postarea pentru concurs, şi sper să o finalizez astăzi şi să o pun în on-line. Aşa că, rogu-vă, aveţi răbdare cu un sufleţel bolnav :).

Între timp am mai găsit nişte produse pentru blind review, evident şi cu replica îmbunătăţită. Şi am început să testez doi siliconi (amestecuri de fapt), de care sunt foarte foarte foarte încântată. Din păcate ei nu merg solo în serumuri uleioase, ceea ce em observat pe pielea mea - se separă. Dar nu regret, acel blend măreţ cu multe şi frumoase uleiuri este bine stocat şi folosit ca pre-mix pentru creaţiile următoare. Am şi în sticla cu pipetă pentru faţă şi mâini, singurul inconvenient este că trebuie să agit recipientul înainte de folosire.

Ceea ce mă face să vă întreb: pe voi vă deranjează dacă aveti un produs pe care instrucţiunile specifică "a se agita înainte de folosire"? Pentru că mixul este atâât de fain, încât vreau să îl ofer şi altor femei din viaţa mea, şi nu ştiu aşa, ca idee, dacă acesta este un inconvenient sau nu. Mi-ar plăcea să aud părerea voastră. Cât despre ce este în mix - într-o postare viitoare. Promit că o să vă placă maxim!

Şi, să nu uit: Echinocţiu fericit! De acum ziua este în creştere, putem spune că a venit primăvara!

Şi, ca temă de gândire .... de ce colindele noastre româneşti vorbesc despre flori dalbe , despre araqt şi semănat, în legătură cu noul an? Nu cumva în vechime anul nou începea cam acum, o dată cu aratul, semănatul şi florile dalbe? Oare v-aţi bucura dacă v-aş ura ... un an nou fericit?

8 comentarii:

  1. Sa stii ca ai dreptate cu noul an incepand o data cu aratul/semanatul/whatever. Pe 25 martie, daca-mi aduc bine aminte. Dar am ajuns sa sarbatorim Craciunul de solstitiu de iarna (atunci sarbatoreau si strabunii nostri pagani) si Anul Nou l-am legat de sarbatoarea asta a crestinatatii :)

    Eu una te inteleg cu lipsa de timp pentru a scrie pe blog, desi, sincer, nu m-as supara sa te citesc mai des.

    Toate cele bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eşi o drăguţă, mulţumesc pentru comentariu! aşa cred şi eu, a propos de crăciun, dată aleasă pentru a acomoda şi păgânii, ca să zic aşa, la noua religie. Cât despre blogărit... şi eu citesc cu drag postările fetelor seara şi mă tot gândesc că a trecut timp de la ultima mea postare şi... cercul vicios.... uf :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu tin neaparat sa-ti raspund la prima intrebare: nu ma deranjeaza deloc sa agit un produs inainte de folosire. Stiu asta de la serul skin balancing care trebuie agitata inainte de folosire. Dar are o textura atat de minunata dupa inca nici nu ma mai intereseaza aspectul asta.

    Astept cu interes postarea concurs. Sunt tare curioasa cum o sa fie :D

    Si la final iti doresc sa te faci bine curand si sa fuga raceala de la tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, Gabriela! E din ce in ce mai rău, strănut non stop, mă ustură nasul, în fine, tot tacâmul ;). Poate până luni.... poate ...


      Mă bucur că mai găsesc o persoană care nu se supără dacă amestecă un produs bine bine! Si acel serum este tot în bază de siliconi (alţii decât am putut eu să îmi iau).

      concursul a început :) aşa că te aştept cu drag!

      Ștergere
  4. Sănătate fată dragă, ție și junioarei!
    Ai dreptate cu echinocțiul, acum începe anul nou de fapt. Știau ei străbunii mai bine :)
    Succes cu concursul și timpul. Și la mine e parcă mai puțin :D.
    Apropo de produse care se agită, de ce nu?! Dacă își fac treaba, puțină mișcare nu strică :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc şi eu, fată dragă!! ;)

      Şi, dacă merge, la mulţi ani :)). Mişcarea nu strică niciodată, e bună pentru corp, aşa e !! ;)))

      Ștergere
  5. Eu la tema de concurs cred ca o sa ma uit ca vitelul la poarta noua! :))
    In rest, mentionez ca nu ma deranjeaza deloc treaba cu agitatul. Doar ca uneori mai uit, serumul Skin Balancing are nevoie si cand ma trezesc cu o "apa" pe degete, acopar orificiul si-i trag a good shake!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Sadie!

      Comcursul a pornit deja :) si de data aceasta chiar este fooarte simplu, google search te va ajuta mult, apoi dictionarele de ingrediente... succes!

      Ștergere

Scrie ca şi cum ţi-ai scrie ţie, cu respect şi toleranţă. Îmi rezerv dreptul de a publica sau nu comentariul tău.